-20%
Schär MIX IT! NEW RECIPE - universalus miltų mišinys be glitimo, 1kg | internetinevaistine.lt
Schär MIX IT! NEW RECIPE - universalus miltų mišinys be glitimo, 1kg | internetinevaistine.lt
Schär MIX IT! NEW RECIPE - universalus miltų mišinys be glitimo, 1kg | internetinevaistine.lt
Vaizdas yra iliustracinis

Schär MIX IT UNIVERSAL! - universalus miltų mišinys be glitimo, 1kg

Prekės ženklas: Schar

Prekė išparduota

Miltų mišinys įvairiems kepiniams be glitimo (be gliuteno), be kviečių. Su šiais miltais nesunkiai iškepsite pamėgtus patiekalus bei užkandžius. Tinka vegetarams ir veganams.

Saugaus pirkimo garantija!

neopay

Prekės aprašymas

Universalus miltų mišinys įvairiems kepiniams. Miltai skirti žmonėms netoleruojantiems glitimo. Be glitimo (be gliuteno). Be kviečių. Be laktozės. Tinka vegetarams ir veganams.

Sudedamosios dalys

Kukurūzų krakmolas, ryžių miltai, sorgo miltai, ryžių krakmolas, dekstrozė, augalinės skaidu-los (psyllium-balkšvojo gysločio), žirnių baltymai, tirštiklis (hidroksipropilmetilceliuliozė), druska. Gali būti SOJOS pėdsakų.

 

Maistingumo deklaracija

 

100g yra: energinės vertės 1491 kJ/351 kcal, riebalų 0.9 g, iš kurių sočiųjų 0.3 g, angliavandenių 82 g, iš kurių cukrų 3 g, maistinių skaidulų 1.6 g, baltymų 3.5 g, druskos 0.82 g.

Naudojimo būdas
Baltos duonos receptas.Ingredientai: 420 ml drungno vandens, 30 g aliejaus, 4 g druskos, 500 g „Mix It Universal“ miltų mišinio, 10 g sausų mielių arba 21 g šviežių mielių.Paruošimas: pirmiausia į dubenį įpilkite drungno vandens, aliejaus, įberkite druskos, miltų mišinio ir mieles. Maišykite plaktuve su tešlos kabliu mažu greičiu 30 sekundžių ir tada 2 minutes vidutiniu greičiu. Įdėkite tešlą į aliejumi išteptą 30 cm ilgio kepimo formą, uždenkite drėgna servetėle ir palikite šiltoje vietoje 45 minutes pakilti. Tuo tarpu įkaitinkite orkaitę iki 200°C temperatūros (arba 210°C konvekcijos režimu), o ant dugno padėkite metalinė kepimo formą su 100-200 ml vandens. Prieš kepdami duoną, padarykite įpjovas su aliejumi pateptu peiliu ir įdėkite duoną į orkaitę. Kepkite apie 50 minučių. Leiskite atvėsti 5 minutes ir tik tada išimkite iš formos. Jeigu duona ruošiama automatinėje kepimo mašinoje, sumažinkite ingredientų kiekį per pusę ir pasirinkite programą, kurios trukmė yra 90 minučių.Picos pado receptas.Ingredientai (4 žmonėms): 340 ml drungno vandens, 60 g aliejaus, žiupsnelio druskos, 500 g „Mix It Universal“ miltų mišinio, 10 g sausų mielių arba 21 g šviežių mielių.Paruošimas: sumaišykite plaktuve su tešlos kabliu drungną vandenį, aliejų, druską, miltų mišinį ir mieles. Maišykite mažu greičiu 30 sekundžių ir tada vidutiniu greičiu kuo trumpiau iki vienalytės masės. Iš tešlos rankomis suformuokite rutulį ir palikite pailsėti šiltoje vietoje uždengę drėgnų skudurėliu 30 minučių. Suformuokite apvalias picas ir iškočiokite su kočėlu. Uždenkite tešlą drėgnu skudurėliu ir leiskite pakilti dar 30 minučių. Tuo tarpu įkaitinkite orkaitę iki 240°C temperatūros. Tešlą ištepkite mėgstamu pomidorų padažu ir įdėkite į orkaitę. Leiskite tešlai šiek tiek apkepti ir tuomet dėkite ant viršaus mėgstamus ingredientus. Kepkite, kol visi ingredientai iškeps, o tešla įgaus norimą spalvą.Biskvitinio pyrago receptas.Ingredientai (2x20 cm tortams): 200 g „Mix It Universal“ miltų mišinio, 2 šaukšteliai kepimo miltelių be glitimo, 175 g minkšto margarino arba minkšto sviesto, 175 g cukraus pudros, 3 kiaušinių, 50 ml pieno, 1 šaukštelio vanilės ekstrakto, uogienės įdarui, plaktos grietinėlės (nebūtina), cukraus pudros papuošimui. Paruošimas: išplakite minkštą sviestą (margariną) su cukraus pudra iki baltumo. Plakite apytiksliai 2-3 minutes. Po vieną įmuškite kiaušinius, kol mišinys taps purus. Įdėkite likusius ingredientus ir plakite dar minutę. Tešlą padalinkite tolygiai į dvi 20 cm išklotas torto kepimo formas. Kepkite įkaitintoje 180°C temperatūros orkaitėje 25-30 minučių. Išimkite biskvitinį pyragą iš orkaitės ir leiskite atvėsti. Vieną dalį pyrago ištepkite su uogiene ir plakta grietinėle. Ant viršaus padėkite kitą biskvitinio pyrago dalį ir papuoškite tortą cukraus pudra.
Gamintojas

Peržiūrėta 133 kart. per paskutines 30 dienas

Prisijunkite ir palikite atsiliepimą pirmas