DR. OHHIRA fermentuota prebiotinė masė 2.5g, N7

Prekės ženklas:

DR. OHHIRA
-20% Dovana NEW

Peržiūrėta 18 kart. per paskutines 30 dienas

Dr. OHHIRA fermentuotas ekstraktas, N7 | internetinevaistine.lt
Dr. OHHIRA fermentuotas ekstraktas, N7 | internetinevaistine.lt
Dr. OHHIRA fermentuotas ekstraktas, N7 | internetinevaistine.lt
Dr. OHHIRA fermentuotas ekstraktas, N7 | internetinevaistine.lt
-20% Dovana NEW
DR. OHHIRA Standart MĖGINUKAS

1 iš 2

Vaizdas yra iliustracinis
15,96€

19,95€

(20% nuolaida)

Geriausia per 30 d.: 19,95€ (-20%)


Prekyboje

Liko tik 10

Peržiūrėta 18 kart. per paskutines 30 dienas


Maisto papildas. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Unikalus OM-X® ekstraktas gaminamas natūralios fermentacijos būdu – kuomet sezoniškai surinkti įvairūs augalai fermentuojami kartu su probiotinėmis kultūromis.

Fermentacijos procesas atkartoja natūralius žmogaus virškinimo sistemos procesus: perdirbdamos ir virškindamos skaidulines medžiagas iš augalų, probiotinės bakterijos gamina įvairius komponentus (postbiotinius metabolitus): trumpos grandinės riebalų rūgštis, organines ir amino rūgštis, polifenolius ir pan.

Į ...

Apibūdinimas
DR. OHHIRA Standart MĖGINUKAS

DR. OHHIRA Standart MĖGINUKAS

DR. OHHIRA Standart Probiotikai N2 (mėginukas)

Dovana

Saugaus pirkimo garantija!

neopay

Unikalus OM-X® ekstraktas gaminamas natūralios fermentacijos būdu – kuomet sezoniškai surinkti įvairūs augalai fermentuojami kartu su probiotinėmis kultūromis.

Fermentacijos procesas atkartoja natūralius žmogaus virškinimo sistemos procesus: perdirbdamos ir virškindamos skaidulines medžiagas iš augalų, probiotinės bakterijos gamina įvairius komponentus (postbiotinius metabolitus): trumpos grandinės riebalų rūgštis, organines ir amino rūgštis, polifenolius ir pan.

Į fermentuoto augalinio ekstrakto OM-X® sudėtį įeina 15 skirtingų natūraliai Japonijos gamtoje užaugusių augalų, turtingų mikroelementais, mineralais ir vertingomis maistinėmis medžiagomis:

  • DARŽOVĖS – daržinis špinatas ir tamsusis kopūstas
  • VAISIAI ir UOGOS – slyvos, figos, raudonosios vaškuonės, kvapieji mandarinai, šilauogės, goji uogos
  • JŪRŽOLĖS ir DUMBLIAI – Hijiki, Laminaria, Undaria
  • GRYBAI – šiitake ir maitake grybai, braziliškas agarikas

Ingredientų gausa ir įvairovė užtikrina, kad bus pasirūpinta maistu, tinkančiu skirtingoms bakterijų padermėms.

 

Maisto papildas – Fermentuotas ekstraktas

 

Pakuotėje yra:

7 maišeliai po 2,5 g

Vartojimas:

Suaugusiems ir vaikams nuo 1 metų amžiaus: po vieną maišelį vieną kartą per dieną, 3-7 kartus per savaitę (pagal individualų poreikį). Vaikams nuo 0 iki 1 metų – po 1/3 maišelio. Maišelio turinį išspausti tiesiai į burną ir nuryti. Galima užgerti vandeniu. Atidarius maišelį – suvartoti nedelsiant.

Tinka vartoti nėštumo ir žindymo metu.

Neviršyti nustatytos fermentuoto ekstrakto rekomenduojamos dozės.

Maisto papildas (fermentuotas ekstraktas) neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas.



Partijos Nr.: žiūrėti ant pakuotės.

Geriausias iki: žiūrėti ant pakuotės.

Sudedamosios dalys:

galakto-oligosacharidai, frukto-oligosacharidai, oligosacharidai (melasa), slyvos, figos, kvapieji mandarinai, raudonoji vaškuonė, daržinis špinatas, tamsusis kopūstas, valgomasis dantenis (šiitake grybai), kuokštiniai sėdžiai (maitake grybai), braziliškas agarikas, kininiai ožerškiai (goji uogos), rykštinė ir pietinė šilauogės, jūržolių (Hizikia fusiforme) lapai ir stiebai, dumblių (Undaria pinnatifida) lapai ir stiebai, dumblių (Laminaria japonica) lapai ir stiebai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, gerosios bakterijos (B.breve M-16V, B.infantis M-63, B.longum BB536, B.lactis Bl-04®, L.acidophilus La-14®, L.brevis NBRC 3345, L.bulgaricus NBRC 13953, L.casei TO-A, L.fermentum NBRC 3071, L.helveticus NBRC 3809, L.plantarum TO-A), S.thermophilus NBRC 13957).

Viename 2,5 g maišelyje yra:

750 mg galakto-oligosacharidų, 750 mg frukto-oligosacharidų, 551,12 mg oligosacharidų, 247,89 mg VAISIŲ (slyvos, figos, kvapieji mandarinai, raudonoji vaškuonė), 84,84 mg DARŽOVIŲ (daržinis špinatas, tamsusis kopūstas),  40,57 mg GRYBŲ (šiitake grybai, maitake grybai, braziliškas agarikas), 36,15 mg UOGŲ (goji uogos, šilauogės), 26,55 mg JŪRŽOLIŲ IR DUMBLIŲ ir 9 mg gerųjų bakterijų.

Prisijunkite ir palikite atsiliepimą pirmas