MASSIMO ZERO RAVIOLI RICOTTA E SPINACI - ravioliai su rikotos sūriu ir špinatais, 250g

Prekės ženklas:

Massimo Zero
-25%

Peržiūrėta 65 kart. per paskutines 30 dienas

MASSIMO ZERO RAVIOLI RICOTTA E SPINACI -  ravioliai su rikotos sūriu ir špinatais, 250g | internetinevaistine.lt
MASSIMO ZERO RAVIOLI RICOTTA E SPINACI -  ravioliai su rikotos sūriu ir špinatais, 250g | internetinevaistine.lt
Vaizdas yra iliustracinis
-25%
Dovana (2 vnt.) perkant pažymėtų produktų be glitimo daugiau kaip už 10 Eur
Perkant pažym. prek. už daugiau kaip 10€
5,59€

7,46€

(25% nuolaida)

Geriausia kaina per 30 d.: 5,97€ (-7%)


Prekyboje

Liko tik 15

Peržiūrėta 65 kart. per paskutines 30 dienas


Be glitimo.
Apibūdinimas
Dovana (2 vnt.) perkant pažymėtų produktų be glitimo daugiau kaip už 10 Eur
Perkant pažym. prek. už daugiau kaip 10€

Dovana (2 vnt.) perkant pažymėtų produktų be glitimo daugiau kaip už 10 Eur

Schär LIEVITO – mielės be glitimo, 20 g (2x10g)

Dovana

Saugaus pirkimo garantija!

neopay

Be glitimo.

Gamintojas

NT FOOD S.r.l.

Virkite pasūdytame vandenyje 3-4 min. Kartais pamaišykite. Pagardinkite pagal skonį.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, kambario temperatūroje.
Atidarius laikyti šaldytuve (0–4 °C) ir suvartoti per 3 dienas.

Tešla (70%): miltų mišinys (kukurūzų miltai, kukurūzų krakmolas, ryžių miltai, bulvių krakmolas, žirnių miltai, augalinės skaidulos (bulvių, kukurūzų, žirnių, gysločio), natūralios skoninės medžiagos), laisvai laikomų vištų KIAUŠINIAI 26%, saulėgrąžų aliejus. Įdaras (30%): rikota iš PIENO [25% – išrūgos, PIENAS, PIENO grietinėlė, druska], kukurūzų miltai, saulėgrąžų aliejus, bulvių dribsniai, išrūgos, špinatai 10%, sūris [PIENAS, fermentas, druska], cikorijų skaidulos, druska, natūralios skoninės medžiagos, dekstrozė, PIENO baltymai, svogūnų milteliai, muskato riešutas. Gali būti SOJŲ pėdsakų.


Maistinė vertė (100 g): energinės vertės 1073 kj/ 255 kcal, riebalų 6 g, iš jų sočiųjų 2 g, angliavandenių 40 g, iš jų cukraus 5,7 g, skaidulinių medžiagų 4,2 g, baltymų 8 g, druskos 1,8 g.

Prisijunkite ir palikite atsiliepimą pirmas