MASSIMO ZERO RAVIOLI RICOTTA E SPINACI - ravioliai su rikotos sūriu ir špinatais, 250g

Prekės ženklas:

Massimo Zero
-20%

Peržiūrėta 40 kart. per paskutines 30 dienas

MASSIMO ZERO RAVIOLI RICOTTA E SPINACI -  ravioliai su rikotos sūriu ir špinatais, 250g | internetinevaistine.lt
MASSIMO ZERO RAVIOLI RICOTTA E SPINACI -  ravioliai su rikotos sūriu ir špinatais, 250g | internetinevaistine.lt
-20%
Dovana (2 vnt.) perkant pažymėtų produktų be glitimo daugiau kaip už 10 Eur
Perkant pažym. prek. už daugiau kaip 10€
Vaizdas yra iliustracinis
5,97€

7,46€

(20% nuolaida)

Geriausia per 30 d.: 5,59€ (+7%)


Prekyboje

Liko tik 6

Peržiūrėta 40 kart. per paskutines 30 dienas


Be glitimo.
Apibūdinimas
Dovana (2 vnt.) perkant pažymėtų produktų be glitimo daugiau kaip už 10 Eur
Perkant pažym. prek. už daugiau kaip 10€

Dovana (2 vnt.) perkant pažymėtų produktų be glitimo daugiau kaip už 10 Eur

Schär LIEVITO – mielės be glitimo, 20 g (2x10g)

Dovana

Saugaus pirkimo garantija!

neopay

Be glitimo.

Gamintojas

NT FOOD S.r.l.

Virkite pasūdytame vandenyje 3-4 min. Kartais pamaišykite. Pagardinkite pagal skonį.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, kambario temperatūroje.
Atidarius laikyti šaldytuve (0–4 °C) ir suvartoti per 3 dienas.

Tešla (70%): miltų mišinys (kukurūzų miltai, kukurūzų krakmolas, ryžių miltai, bulvių krakmolas, žirnių miltai, augalinės skaidulos (bulvių, kukurūzų, žirnių, gysločio), natūralios skoninės medžiagos), laisvai laikomų vištų KIAUŠINIAI 26%, saulėgrąžų aliejus. Įdaras (30%): rikota iš PIENO [25% – išrūgos, PIENAS, PIENO grietinėlė, druska], kukurūzų miltai, saulėgrąžų aliejus, bulvių dribsniai, išrūgos, špinatai 10%, sūris [PIENAS, fermentas, druska], cikorijų skaidulos, druska, natūralios skoninės medžiagos, dekstrozė, PIENO baltymai, svogūnų milteliai, muskato riešutas. Gali būti SOJŲ pėdsakų.


Maistinė vertė (100 g): energinės vertės 1073 kj/ 255 kcal, riebalų 6 g, iš jų sočiųjų 2 g, angliavandenių 40 g, iš jų cukraus 5,7 g, skaidulinių medžiagų 4,2 g, baltymų 8 g, druskos 1,8 g.

Prisijunkite ir palikite atsiliepimą pirmas