Šis mišinys yra specialiai sukurtas blynams, lietiniams, makaronams, koldūnams, vafliams. Be glitimo (be gliuteno), be laktozės. Tinka vegetarams ir veganams.
Sudedamosios dalys
Kukurūzų krakmolas, ryžių miltai, kukurūzų miltai, tirštiklis: guaro guma; dekstrozė. Gali būti SOJŲ pėdsakų. Maistingumo deklaracija 100g yra: energinės vertės 1459 kJ / 344 kcal; baltymų 1 g; angliavandenių 82g; iš kurių cukrų 1,7 g; riebalų 0,5 g; iš kurių sočiųjų 0,1 g; skaidulinių medžiagų 4,7 g; druskos 0,01 g.
Naudojimo būdas
Blynų receptas.Ingredientai: 130 g „Mehl Farine“ miltų mišinio, 2 kiaušiniai, 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus, 300 ml pieno, šiek tiek druskos, 30 g ištirpinto sviesto.Paruošimas: dubenyje lengvai išplakite kiaušinius. Įberkite miltų mišinį, druską, cukrų, ištirpintą sviestą ir sumaišykite. Lėtai supilkite pieną ir gerai išplakite. Palikite tešlą kelias minutes pastovėti. Keptuvėje įkaitinkite sviestą, supilkite 3-4 šaukštus tešlos ir tolygiai paskirstykite. Sumažinkite ugnį ir palaukite, kol blynai iškeps. Apverskite. Nuimkite, kai blynai bus iškepę iš abiejų pusių.Kiaušininių makaronų receptas.Ingredientai: 250 g „Mehl Farine“ miltų mišinio, 3 kiaušiniai , 3 šaukštai aliejaus, 3 šaukštai vandens.Paruošimas: ant darbinio paviršiaus išsijokite miltų mišinį. Į duobutę centre įmuškite kiaušinius, įpilkite vandenį ir aliejų. Apibarstykite ingredientus miltų mišiniu ir išminkykite vienalytę tešlą. Padalinkite į mažas porcijas ir naudodamiesi makaronų aparatu pasirinkite norimą makaronų formą (tagliatelle, tortellini, ravioliai ir kt.). Virkite makaronus dideliame puode, pasūdytame vandenyje su šlakeliu aliejaus apie 5 minutes.