-20%
Schär MIX IT DUNKEL RUSTICO - mišinys tamsiai duonai be glitimo, 1kg | internetinevaistine.lt
Schär MIX IT DUNKEL RUSTICO - mišinys tamsiai duonai be glitimo, 1kg | internetinevaistine.lt
Schär MIX IT DUNKEL RUSTICO - mišinys tamsiai duonai be glitimo, 1kg | internetinevaistine.lt
Panetonas
Perkant už daugiau kaip 50€
Vaizdas yra iliustracinis

Schär MIX IT DUNKEL RUSTICO - mišinys tamsiai duonai be glitimo, 1kg

Prekės ženklas: Schar

Netrukus turėsime

Idealus kepimo mišinys visų rūšių duonai ir mielinei tešlai.
Panetonas
Perkant už daugiau kaip 50€

Panetonas

Schär PANETTONE x-mas – Kalėdinis pyragas be glitimo, 420 g

Dovanos vertė - Eur 6,22

Saugaus pirkimo garantija!

neopay

Prekės aprašymas

Idealus kepimo mišinys visų rūšių duonai ir mielinei tešlai. Be glitimo (be gliuteno), be laktozės, be kviečių.

Sudedamosios dalys

Kukurūzų krakmolas, linų sėmenų miltai 12%, grikių miltai 8%, žirnių sėlenos, ryžių sėlenos, augalinės skaidulos: gysločio luobelės (psyllium), cukrus, tirštiklis: guaro derva; druska. Gali būti SOJOS pėdsakų.
 
Maistingumo deklaracija 
 
100 g yra: energinės vertės 1471 kJ / 348 kcal, angliavandenių 68 g, iš kurių cukrų 1.7 g, riebalų 2.5 g, iš kurių sočiųjų 0.5 g, skaidulinių medžiagų 13 g, baltymų 6.8 g, druskos 1g.

Naudojimo būdas
Tamsios duonos receptas.Ingredientai: 500 g „Mix It Dunkel Rustico“ miltų mišinio, 6 g aliejaus, 10 g džiovintų arba 12 g šviežių mielių, 630 ml vandens, 8 g druskos.Paruošimas: į dubenį suberkite miltų mišinį. Sumaišykite su sausom mielėm. Jei naudojate šviežias mieles, ištirpinkite jas drungname vandenyje (30 °C) ir supilkite į miltų mišinį. Suberkite druską ir maišykite apie dvi minutes mikseriu (maišymo antgaliu) mažu greičiu. Įpilkite aliejaus, padidinkite mikserio greitį ir maišykite dar 4-5 minutes. Tešlą sudėkite į aliejumi išteptą ir miltais pabarstytą kepimo formą ir uždenkite drėgna servetėle (arba maistine plėvele). Palikite šiltoje vietoje kilti apie 30-45 minutes. Pakilusią tešlą aptepkite saulėgrąžų aliejumi. Į orkaitės dugną įdėkite karščiui atsparų indą su vandeniu ir įkaitinkite iki 190ºC (viršutinė ir apatinė kaitra). Kepkite 60 minučių. Duoną išimkite, išverskite iš formos. Pjaustykite tik gerai atvėsusią duoną. Duoną laikykite šaldytuve.
Gamintojas

Peržiūrėta 79 kart. per paskutines 30 dienas

Prisijunkite ir palikite atsiliepimą pirmas